- Reklama juaj këtu -

- Reklama juaj këtu -

- Reklama juaj këtu -

- Reklama juaj këtu -

Në Itali, koronavirusi po përhapet me ritme të shpejta.

Numri i personave të infektuar ka shkuar në 3.296 ndërsa janë regjistruar 148 të vdekur. Ndërkohë mediat italiane raportojnë se 414 persona janë shëruar.Viktimat janë kryesisht persona mbi 70 vjeç, disa me patologji të mëparshme.

Autoritetet njoftojnë se janë mbi një mijë persona në izolim në shtëpi, ndërsa njoftohet se nuk ka raste kritike.Rajoni i Lombardisë mbetet përsëri territori më i prekur nga virusi me 2251 raste e 98 viktima, më pas vjen rajoni i Emilia Romagna me 698 persona të infektuar e 30 viktima e rajoni Venetos me 407 raste e 10 viktima.

Kujtojmë se shumë shkolla dhe institucione vazhdojnë të jenë të mbyllura.

Komento

Emaili juaj nuk do të publikohet!

%d bloggers like this: