- Reklama juaj këtu -

- Reklama juaj këtu -

- Reklama juaj këtu -

- Reklama juaj këtu -

Ekskluzive! Seanca e kuvendit komunal në Preshevë mbahet…

Sipas burimeve te sigurta brenda kryesisë së kuvendit komunal të Preshevës, Seanca e parë e kuvendit komunal të Preshevës do të mbahet nesër (10.03.2020, e Martë).

Të gjitha spekulimet dhe arsyetimet se ka mosmarrëveshje brenda APN-së mbi kandidatin për deputet për zgjedhjet republikane në Serbi, e që kjo ka qenë arsyeja e shtyerjes së seancës, janë të pasakta.

Pra, nesër duke filluar nga ora 10:00 fillon seanca e paraparë për datë 02.03.2020.

Komento

Emaili juaj nuk do të publikohet!

%d bloggers like this: