- Reklama juaj këtu -

- Reklama juaj këtu -

- Reklama juaj këtu -

- Reklama juaj këtu -

Berlusconi ndahet nga partnerja, Bashkohet me një tjetër 53 vjet më të re!

49

Fotot që tregonin Silvio Berlusconin, 80-vjeçar, me Marta Fascinan, në Zvicër, të publikuara nga Diva dhe Donna janë pasuar nga një komunikatë për shtyp që ka zyrtarizuar ndarjen e ish kryeministrit italian me Francesca Pascale.

Ja kush është Fascina, deputetja e Forza Italias, 30 vjeç, me një të shkuar në zyrën e shtypit të Milanit.

Një scoop i Diva dhe Donna ka zbuluar frekuentimin mes Silvio Berlusconit dhe Marta Fascina, deputete e Forza Italia që rezulton të jetë e fejuara e re e Berlusconit.

Kjo është komunikata për shtyp që zyrtarizon ndarjen mes Berlusconit dhe Pascale: Pas artikullit të Diva dhe Donna të publikuar këtë mëngjes kanë shpërthyer thashethemet për Presidentin Silvio Berlusconi dhe zonjën Francesca Pascale. Prandaj na duket e përshtatshme të konfirmojmë se një marrëdhënie miqësie e vërtetë vazhdon të ekzistojë mes Silvio Berlusconit dhe Francesca Pascale, por që nuk ka më asnjë lidhje sentimentale mes çiftit.

Francesca Pascale dhe Silvio Berlusconi u ndanë pas 12 vjetësh.

Komento

Emaili juaj nuk do të publikohet!

%d bloggers like this: