- Reklama juaj këtu -

- Reklama juaj këtu -

- Reklama juaj këtu -

- Reklama juaj këtu -

Aksionet në fshatin Rahovicë nuk kanë të ndalur!

95

Javën e kaluar, në një aksion të filluar nga të rinjtë e bashkësisë lokale Rahovicë në krye me Blerim Rexhepin si dhe me mbështetjen financiare nga Komuna e Preshevës dhe shumë aktivistë tjerë, u bë e mundur lëshimi i 1000 kg peshqëve në pendën e Rahovicës.

Këtë të dielë, prapë me iniciativën e Blerim Rexhepit nga Rahovica u bë rregullimi i pllakave te betonit tek penda e Rahovicës, ku ndihmuan aktivistë të rinjë nga e gjithë Komuna jonë.

Poashtu, edhe të rinjtë nga Bashkësia Lokale e Bushtranit morën iniciativën e pastrimit të pendës së tyre e cila mori një pamje komplet ndryshe!

Ndërkohë, pritet që shumë shpejtë të lëshohen edhe mbi 500 kg peshk në pendën e Bushtranit. /Kaon.Info/

Komento

Emaili juaj nuk do të publikohet!

%d bloggers like this: