- Reklama juaj këtu -

- Reklama juaj këtu -

- Reklama juaj këtu -

- Reklama juaj këtu -

Norça, Miratoca dhe Tërrnava të hënën nuk do të kenë rrymë

90

Për shkak të punimeve në objektin elektrik, te hënën me datë 25 mars 2019, në Komunën e Preshevës pa rrymë do të mbesin fshatrat:

-Fshati Norçë
-Fshati Miratocë
-Fshati Tërrnavë

Në periudhë prej orës 09:00 deri ora 14:00.

Komento

Emaili juaj nuk do të publikohet!

%d bloggers like this: