- Reklama juaj këtu -

- Reklama juaj këtu -

- Reklama juaj këtu -

- Reklama juaj këtu -

Partitë shqiptare bëhen bashk, garojnë së bashku në një listë në zgjedhje, në Mal të Zi

0

Partitë shqiptare në Tuz kanë arritur marrëveshjen për të dalë me një listë të vetme, për zgjedhjet lokale të 3 Marsit.

Siç mësojmë, në mbledhjen e mbajtur sonte është arritur marrëveshja dhe Unioni Demokratik i Shqiptarëve, i është bashkuar Forumit Shqiptar, i cili përbëhet nga Alternativa Shqiptare dhe Lidhja Demokratike Shqiptare.

Ishte Alternativa Shqiptare ajo që inicoi unkimin e partive shqiptare, ku në të njëjtën kohë llouan negociatat me LDSH dhe UDSH dhe i përmbyllën me sukses ku me shumë gjasa partitë shqiptare do të dalin të bashkuar me një
listë zgjedhore.

Komento

Emaili juaj nuk do të publikohet!

%d bloggers like this: