- Reklama juaj këtu -

- Reklama juaj këtu -

- Reklama juaj këtu -

- Reklama juaj këtu -

PDSH: Komunës së Preshevës i nevojitet një shumicë e re qeverisëse

0

Partia Demokratike Shqiptare ka lëshuar një deklaratë për mjetet e informimit për situatën politike të krijuar në komunë të Preshevës. PDSH-ja vlerëson lartë aktin e treguar të këshilltares së Kuvendit Komunal znj. Fetanete Mehmeti për t’u distancuar nga politika degraduese, jollogaridhënëse, konfliktuoze dhe e rrënimit të sistemit të vlerave demokratike, të cilat po i aplikon kryetari i Komunës dhe i APN-së.

Gjithashtu PDSH në të njëjtën kohë i bën thirrje dhe i inkurajon edhe këshilltarët tjerë nga radha e Alternativës që të distancohen nga këto politika degraduese të kryetarit të tyre. Partia Demokratike Shqiptare vlerëson se Lugina e Preshevës gjendet në momentumin e saj historik të bashkimit me Republikën e Kosovës , prandaj me humbjen e kësaj shumice qeverisëse Komunës së Preshevës i nevojitet shumicë e re që edhe përmes institucionit të Komunës të mbrohet fuqishëm e drejta për bashkim.

Lexo deklaratën e plotë të Partisë Demokratike Shqiptare:

Komento

Emaili juaj nuk do të publikohet!

%d bloggers like this: