- Reklama juaj këtu -

- Reklama juaj këtu -

- Reklama juaj këtu -

- Reklama juaj këtu -

Përfundimi i trajnimit “ RRETHI RINOR 2 ” i organizuar nga Shoqata Kulturore “DITURIA” dega në Bujanoc

57

Sot në ambientin e Shoqatës Kulturore “Dituria” dega në Bujanoc, u mbajtë finalja e trajnimeve 4 javor në kuadër të projektit “Rrethi Rinor 2 ”. Temat që u trajtuan në këtë trajnim final ishin: “Dëgjimi aktiv”, nga Fismir Jahiu, “Bulizmi” nga psikologia e shkollës Arta Hasani Maksuti dhe me temën “Faktorët e suksesit tek të rinjët” nga drejtori I Shoqatës Kulturore “Dituria” zotri Nexhmedin Ademi. Gjithashtu, sot ishte dita finale, ku u organizua ceremonia e ndarjes së çertifikatave për pjesëmarrësit në këtë trajnim. Befasia e ditës ishte organizimi i programit kulturorë të përgaditur enkas për këtë event. Prezantuan mysafirë, familjarë, prindër, pedagog e profesorë. Përfaqësues nga organizatat të vendit dhe përfaqësues të organizatës Vizioni – M, nga Shkupi Ceremoninë e filluan nxënësit ku pasqyruan një historik të shoqatës dhe programin e tyre duke demonstruar përvojat e fituara nga ky trajnim. Fjalën përshëndetëse e mori Drejtori i Shoqatës Kulturore “Dituria” zotri Nexhmedin Ademi, ku i dëshiroj sukses pjesëmarrësve. Profesor Gëzim Selimi, përshëndeti këtë program të trajnimeve “Rrethi Rinor”, Fismir Jahiu dhe Blerim Iseni ju drejtuan të pranishmëve me fjalë përgëzuese për nxënësit që ishin gjenerata e dytë e programin “Rrethi Rinor”.
Në fund u ndajtën edhe çertifikata për pjesëmarrësit nga Blerim Iseni – Koordinaor i programit dhe Reshat Musliu përfaqësues nga Shoqata Kulturore “Dituria”, ku u finalizua me sukses ky trajnim.

Shoqata Kulturore “Dituria” dega Bujanoc
22.12.2018 – Bujanoc

48389176_374348119806194_2696362554120208384_n
48358227_768862976783296_2412552730108231680_n
48384631_668116503582173_8995477253903089664_n
48426469_2195268644027082_8125264953578881024_n
48422318_346178029531763_7534750793405038592_n
48418341_2267940643464436_543716763452309504_n
48407768_569193396858376_34513498197196800_n
48426791_620109405076284_565133970061131776_n
48407768_569193396858376_34513498197196800_n
48902281_222000872020987_464226767163359232_n
48988593_347355266055978_5228954083938795520_n
48396133_2256687741277629_1012196381462364160_n

Komento

Emaili juaj nuk do të publikohet!

%d bloggers like this: