- Reklama juaj këtu -

- Reklama juaj këtu -

- Reklama juaj këtu -

- Reklama juaj këtu -

A është kjo pamja e parë e Samsung Galaxy S11?

Sipas patenteve të fundit të publikuara, duket se Samsung vazhdon të punojë në një telefon “pa kufij”, me ekran që rrethon anët e pajisjes, duke ofruar jo vetëm një panel të plotë frontal, por gjithashtu një sasi të konsiderueshme të

Thaçi për samitin e Berlinit

Para Samitit të Berlinit, i cili mbahet të hënën, Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka thënë se pret që në këtë takim theks i veçantë do t’i jepet mundësisë së vazhdimit të dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë për arritjen e një

Aksionet në fshatin Rahovicë nuk kanë të ndalur!

Javën e kaluar, në një aksion të filluar nga të rinjtë e bashkësisë lokale Rahovicë në krye me Blerim Rexhepin si dhe me mbështetjen financiare nga Komuna e Preshevës dhe shumë aktivistë tjerë, u bë e mundur lëshimi i 1000 kg peshqëve në…